Candida

A candida és az azzal együtt járó hüvelygomba nagyon gyakori betegség, négy nő közül három valamikor átesik rajta. Kezelésére több megoldás létezik, a természetes gyógymódok közül pedig az egyik leghatékonyabb a grapefruit csepp használata. A grapefruit csepp természetes antibiotikumként és gombaellenes szerként viselkedik, elpusztítja a hüvelygombát okozó élesztőgombákat és megakadályozza azok tenyészését. Széles spektrumban kiiktatja a szervezetet megtámadó mikrobákat (baktériumok, vírusok és gombák), és hatásos mind a lokálisan hüvelyi, mind az egész szervezetet szisztematikusan érintő kandidózis ellen.

candida

A kandidózis bizonyos esetekben súlyos betegséghez vezethet. Amennyiben ennek gyanúja fellép, mindenképp szakorvossal való konzultáció javasolt. A kandidózis néhány esetben szisztémásan vagy helyileg is krónikussá válhat. Ilyen esetekben nem elegendő csupán a grapefruit csepp használata, hanem az életmód és főként az étrend gyökeres megváltoztatására is szükség van.

A grapefruit cseppet étkezések között, szájon át kell bevenni. A kezelés 28 napig tart.

1-3. nap: kétszer tíz cseppet kell bevenni, kevés zöldség- vagy gyümölcslében elkeverve.

4-10. nap: kétszer tizenöt cseppet kell bevenni, zöldség- vagy gyümölcslében elkeverve.

11-28. nap: háromszor tizenöt csepp, zöldség- vagy gyümölcslében elkeverve.

A szájon át történő szedés mellett hüvelyöblítésre is szükség lehet.

Ehhez 4,5 dl felforralt és szobahőmérsékletűre lehűtött vízhez adjunk 16 csepp grapefruit cseppet, és egy steril, lezárt palackban alaposan rázzuk össze. Három napon keresztül naponta egyszer, fekvő helyzetben öblítsünk ezzel a keverékkel, majd a kezelést öt naponként egyszer ismételjük meg. Amennyiben bármilyen irritáció áll elő, csökkentsük a grapefruit csepp mennyiségét fél liter vízhez 5 cseppre. Ha az irritáció nem múlik el, a kezelést hagyjuk abba, és forduljunk orvoshoz. Terhesség alatt és menstruáció esetén a hüvelyöblítést csak akkor végezzük el, ha arra kezelőorvosunk engedélyt ad.

Grapefruit mag kivonat ITT!

Bálint Bio Grapefruitmagcsepp 30 ml

Bálint Bio Grapefruitmag csepp 30 ml

Antioxidáns tulajdonsága miatt képes a szabad gyököket semlegesíteni, elpusztíthatja a kórokozók citoplazmájának membránjait.

Ár: 3290 Ft
Megnézem

INTERHERB VITALGrapefruitmag csepp KIDS C-vitaminnal 20ml

INTERHERB VITAL Grapefruitmag csepp KIDS C-vitaminnal 20ml

Jóízű grapefruitmag kivonat. A C-vitaminra standardizált, flavonoidokban gazdag Grapefruitmag csepp KIDS egy jóízű, alkoholmentes készítmény, amely minden korosztály számára ideális.

Ár: 1855 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!