6 dolog, amit tudnod kell a grépfrút-cseppről

Hasznos fegyver a kandida ellen

A kandidózis, vagy köznapi nevén kandida (candida) egy gombás eredetű megbetegedés, amely férfiakat és nőket egyaránt érint, és a test legkülönböző területeit támadja meg. Jelentkezhet szájban, orrban, fülben, érintheti a kéz- és lábkörmöket, megtámadhatja a gyomor-bélrendszert és a hüvelyt is. Lengyel kutatások bizonyítják, hogy a töményen alkalmazott grapefruit-csepp hatásos gombaellenes szer, amely hatása révén megöli az élesztősejteket.

Grapefruit mag csepp haszánlata

Hatékony a húgyúti fertőzések ellen

Az amerikai Journal of Alternative and Complementary Medicine szakfolyóiratban megjelent kutatási eredményekre alapozva kimondható, hogy a grapefruit-csepp hatékonynak bizonyul az olyan, húgyúti fertőzéseket okozó baktériumok ellen, amelyek ellenállnak a legtöbb antibiotikumnak. A kismintás kutatás azt a megállapítást tette, hogy a grapefruit-csepp legalább annyira hatékony ezen betegségek kezelésében, mint a bevett szintetikus antibiotikumok.

Orvosság gombás fertőzések ellen

A grapefruit-csepp hatékony orvosság a Histoplasmosis nevű gombás fertőzés ellen, amely az Egyesült Államokban évente mintegy félmillió embert fertőz meg. Tünetei egy nagyon erős náthához, súlyosabb esetben tuberkolózishoz hasonlítanak, és hetekig is eltarthatnak. Védekezni nem lehet ellene, a madarak és denevérek ürülékéből kerül a levegőbe, így akárki elkaphatja.

Orvosság láb- és körömgomba ellen

A lábgombásodás a lábujjak között jelentkező, kellemetlen, viszkető érzéssel járó gombás fertőzés. A fertőzött bőrt napi két-három alkalommal be kell dörzsölni tömény grapefruit-cseppel, amely hatásosan elmulasztja a tüneteket, mégpedig a gyógyszereknél gyorsabban. Ha a körmök is érintettek, azokat ecsettel be kell kenni, míg a tünetek el nem múlnak. (Kiegészítő kezelésként teafaolaj is használható.)

Hatásos az ekcémás bőrre

Az ekcéma szinte népbetegség, rengetegen szenvednek tőle. Külsőleg és belsőleg egyidejűleg alkalmazva a grapefruit-csepp egy hónap alatt képes akár nyomtalanul elmulasztani az ekcémát, a kellemetlen tünetek pedig alig pár nap alatt enyhülnek.

Általános természetes antimikrobális szer

A grapefruit-csepp antimikrobális hatása miatt számos gyógyszerben megtalálható, így fül- és orrspray-k, szájöblítők, fogkrémek, sebfertőtlenítőkben is használják. Az egészséges életmód előtérbe kerülése miatt több gyártó természetes tartósítószerként is használja.

Bálint Bio Grapefruitmagcsepp 30 ml

-17% Bálint Bio Grapefruitmag csepp 30 ml

Nagy mennyiségben tartalmaz C és E vitamint, bioflavonoidokat. Antioxidáns tulajdonsága miatt képes a szabad gyököket semlegesíteni, elpusztíthatja a kórokozók citoplazmájának membránjait.

Ár: 2895 Ft
3490 Ft
Megnézem

INTERHERB VITALGrapefruitmag csepp KIDS C-vitaminnal 20ml

-15% INTERHERB VITAL Grapefruitmag csepp KIDS C-vitaminnal 20ml

Jóízű grapefruitmag kivonat. A C-vitaminra standardizált, flavonoidokban gazdag Grapefruitmag csepp KIDS egy jóízű, alkoholmentes készítmény, amely minden korosztály számára ideális.

Ár: 1690 Ft
1990 Ft
Megnézem

Bioheal egészségügyiszájmaszk fülpánttal 50db

-75% Bioheal egészségügyi szájmaszk fülpánttal 50db

Most a szájmaszk lehet a szervezeted védőpajzsa. Amit jelenleg tehetünk az az, hogy megpróbáljuk megvédeni magunkat és társainkat. Ezt nem könnyű megtenni, hiszen számos felülettel és emberrel érintkezünk naponta.

Ár: 3690 Ft
14990 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!